• Videóval ünnepli a sorozat 30. évfordulóját a NetherRealm Studios
  • A végén a Mortal Kombat 12 rövid és titokzatos beharangozójával

Már szinte naponta hallani újabb pletykákat a legendás verekedős sorozat, a Mortal Kombat következő felvonásának várható leleplezéséről, azonban a nagy bejelentés egyelőre nem történt meg. Persze a játék érkezése a korábbi rész sikerére való tekintettel nem is kérdéses, a Warner Bros. Discovery CEO-ja pedig egy beszámolója során konkrétan meg is említette a 2023-as pénzügyi év egyik nagyágyújaként.

A jóslatok szerint a Mortal Kombat 12 egy májusban esedékes PlayStation Showcase keretében kerül majd leleplezésre, most pedig a NetherRealm Studios jelentkezett egy új videóval a sorozat harmincadik évfordulója alkalmából, melyben a fejlesztők rövid üzenetekkel köszönik meg a rajongók támogatását. A videót Ed Boon zárja, aki elmondja, hogy "még közel sem végeztek" a sorozattal, mely után egy rejtélyes kedvcsinálót is láthatunk, ami egy homokóra lezúduló homokszemcséire közelít rá alaposan.

Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!