• Heteken belül érkezhet a következő PlayStation Showcase
  • Ezen mutatkozhat be a Mortal Kombat 12

Ugyan pénzügyi beszámolója során a Warner Bros. Discovery CEO-ja, David Zaslav már lényegében hivatalosan is megerősítette a Mortal Kombat 12 létezését, azonban marketing kampánnyal megtoldott nagy leleplezése egyelőre továbbra sem történt meg. A beszámolók szerint már nagyon közel vagyunk a bejelentéshez, melyről a pár napja érkezett jóslatok szerint májusban számíthatunk, amire most újabb forrás erősített rá. Jeff Grubb ugyanis már korábban utalt rá, hogy még a Summer Game Fest előtt számíthatunk egy PlayStation Showcase bemutatóra, amire most Game Mess Morning podcastjében azt mondta, hogy úgy tudja májusban számíthatunk majd, azonban hozzátette, hogy az esemény még átcsúszhat június elejére.

A pletykák szerint ezen az eseményen ránthatja le a leplet egyebek mellett a NetherRealm Studios is a Mortal Kombat 12-ről, aminek már éppen ideje volna, hiszen 2023. június 2-én befut a Street Fighter 6, és a Tekken 8-ről is pár naponta érkeznek újabb részletek. A legutóbbi PlayStation Showcase bemutatót egyébként április közepén láthattuk, mely akkor kifejezetten a nyáron érkező Final Fantasy 16-ra koncentrált.

Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!