• Májusban mutatkozhat be a Mortal Kombat 12
  • Egy megbízható bennfentes szerint
  • A játék elvileg még idén megjelenik

Szinte hihetetlen, de már négy éve, hogy megjelent az 1992-ben indult Mortal Kombat-sorozat legutóbbi felvonása, így több mint időszerű lenne, hogy a NetherRealm Studios előálljon a következő, szám szerint 12. epizóddal. Ugyan hivatalos bejelentés továbbra sem történt a játék érkezésével kapcsolatban, a Warner Bros. Discovery CEO-ja, David Zaslav egy pénzügyi beszámoló során lényegében megerősítette, hogy készül a program, azóta pedig minden rajongó vágja a centit, hogy mikor láthatja az első – jó esetben megjelenési dátummal egybekötött – kedvcsinálót. Ugyan a SonicFox nevezetű játékos nemrég megszellőztette, hogy még ebben a hónapban bemutatkozhat az alkotás, nagyon úgy tűnik, hogy ebből már nem lesz semmi – a májusi leleplezés viszont annál inkább lehetséges.

Az egész történet úgy kezdődött, hogy a Maximilian Dood nevű streamer a Mortal Kombat 9-et dicsérte, hozzátéve, hogy reméli, a 12 is erre fog hajazni. Erre írta válaszként a Windows Central egyik munkatársa, a többnyire megbízható információkat szállító Jez Corden, hogy a következő hónapban már többet is megtudhatunk róla, így szinte biztosra vehető, hogy heteken belül végre valóban láthatjuk a játékot. A kérdés persze az, hogy egy CGI előzetest kapunk-e, vagy érdemi játékmenetet – utóbbit ugyanis logikusabb lenne a június 8-án esedékes Summer Game Festre időzíteni. Akárhogy is legyen, ha valóban idén akarják a boltok polcain tudni a játékot, akkor muszáj lesz leleplezni, hogy kellőképpen felpöröghessen a marketing kampány.

Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!