• Ash Williams valószínűleg nem fog feltűnni a Mortal Kombat 12-ben
  • Legalábbis Bruce Campbell szavai alapján

Az Warner Bros. Discovery korábbi pénzügyi beszámolójából ugyan már megtudhattuk, hogy már készül a Mortal Kombat 12 és azt is, hogy körülbelül mikor számíthatunk az érkezésére, de a folytatás hivatalos bejelentése még továbbra sem történt meg. Létezésén kívül tehát egyelőre nem sokat tudunk a játékról, ahogy harcosairól sem, viszont régóta keringenek róla pletykák és a rajongók is többször felvetették, hogy a Gonosz halott-filmekből ismert Ash Williams is csatlakozhat a sorozathoz.

evildeadgame.jpg

A The A.V. Club interjújában most a karaktert megelevenítő Bruce Campbell is reagált arra, hogy nyitott lenne-e arra, hogy vendégszereplőként esetleg feltűnjön Ash a Mortal Kombat 12-ben. A színész elmondta, hogy nem szeretné, ha Ash mások játékaiban tűnne fel, nem akarja senkinek kikölcsönözni a karaktert, inkább más ikonoknak kéne "az ő házukba jönni". Példaként felhozta, hogy szerinte Freddy Kruegernek és Jason Voorheesnak kellene vendégszerepelnie az Evil Dead: The Game-ben, ahol játszható karakterként csaphatnának össze Ash-sel.

Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!