• A Halo Infinite is kap Battle Passokat
  • Az első témája a Reach lesz

A Halo Infinite ingyenes többjátékos módja mellé megvásárolható Battle Passokról már korábban is hallhattuk, hogy nem fognak lejárni. Vagyis, ha egyszer megvettük, nem lesz időhöz kötve, addig maradnak meg, amíg minden egyes szintjét nem teljesítettük. Most ehhez Jerry Hook és Chris Blohm dizájnerek az amerikai IGN-nek adott interjújukban azt is hozzátették, hogy ha több pass-szal bírunk, akkor beállíthatjuk, hogy melyik legyen aktív.

Azt is elárulták, hogy az első Battle Pass a Heroes of Reach címet kapta, ami a Halo: Reach köré fog épülni. Kiderült, hogy mindenki egy Mk. VII páncéllal indít majd, de az első pass-ban már szert tehetünk egy Mk. V-ösre, egy speciális szett feloldásával pedig magunkra ölthetjük a Noble Team színeit.

A felszerelések egy úgynevezett armor core köré épülnek fel, erre tehetjük rá a különböző páncélelemeket, mint például a sisak. A deatheffectekkel feldobhatjuk a halálunkat, ugyanakkor nem lesznek karakteridegen emotok vagy táncmozdulatok. Néhány extrát pedig események és heti kihívások teljesítésével szerezhetünk be.