• Az Nvidia a Computex 2018-on mutathatja be új videokártyáit
  • A rendezvényre június 5-én kerül sor

Az Nvidia új kártyáit már nagyon várjuk, rengeteg pletyka, félinformáció és álhír kering velük kapcsolatban, de most úgy fest véget érhet a várakozás. A pletykák szerint a zöld csapat a Computexen mutathatja be az új videokártyáit, de előtte még esedékes a GTC Taiwan is – előbbire június 5-én, utóbbira pedig május 30-án kerül sor.

A hivatalos tajvani weboldal komolyabb információkkal nem szolgál, de egy roppant ígéretes szöveg üdvözli az odalátogatókat, ékes thai-szólással (nyugi, fordítunk):

„Fedezd fel a GPU számítókapacitását felhasználva a világ végtelen lehetőségeit – légy tanúja a mesterséges intelligencia erejének és a legnagyobb gaming élménynek a GTC Taiwan és a Computex 2018 során”

Mielőtt azonban nagyon beleélné magát bárki is, megjegyeznénk, hogy ez még mindig nem jelent semmit, lehet, hogy csupán a világ legnagyobb GPU-jának képességeit mutatják be. Bár az is tény, hogy a nyáron már más, komolyabb rendezvényre nem kerül sor, ahol leleplezhetnék az új kártyákat – egy szó mint száz, tűkön ülve várjuk június ötödik napját.

nvidia-logo-ferde.jpg