pcguru-ajanlott3590x150.jpg

Megfordult már nálam gamer szék, sőt kóstoltam állítólag kifejezetten a játékosok ízlelőbimbóira szabott energiaitalt is, de a gamer asztalok eddig valahogy kimaradtak az életemből – egészen mostanáig. A Store11 jóvoltából ugyanis nemrég ellátogatott hozzám a Warrior 150 cm-es kis erődje, ami a gamer cuccok egy teljesen új dimenzióját nyitotta meg előttem.

Minden férfi mögött áll egy erős asztal

Bevallom, átvételkor kicsit megijedtem a doboz mérete láttán, hogy esetleg az alkatrészek másik fele véletlenül lemaradt, esetleg külön csomagban érkezik. A kicsomagolást követően azonban a pulzusom is visszaállt a megszokott szintre, látva, hogy minden megvan, sőt több is, mint amire számítottam. A bombabiztosan összeállított csomag fogságából kiszabadítva az elemeket, egy pofonegyszerű útmutató mindössze pár lépését követve összepattintottam mindent, és már ott is állt előttem a kész mű, én pedig alig vártam, hogy kipróbáljam.

A masszív fém lábakon nyugvó, két részből álló, fekete fa asztallap nemcsak méretes, de igazán vagányul is mutat, különösen csíkozott felületével. Ebből persze alapesetben nem sokat látunk, a csomagban ugyanis találunk egy az egész asztalt beterítő hatalmas, fekete-piros egérpadot is, rajta a Warrior harcias logójával. A praktikus kábelelvezető nyílásokkal ellátott darab két oldalán egy-egy keskeny kis panel kapott helyet, ami többek között a „gamer” jelzőhöz elengedhetetlen RGB világítást biztosítja, valamint mellette, apró, rakosgatható pöckök egész sora is található, melyek szorításában kényelmesen megtámasztható egy telefon, táblagép, vagy bármi más.

Erős vár a mi asztalunk

Az asztal két sarka is tartogat pár hasznos meglepetést: az egyik egy masszív pohártartóval van felszerelve, ami egy 2 literes üveget is könnyedén megtart, a másikon pedig egy fejhallgatótartó kapott helyett. Személy szerint nekem az utóbbi jött igazán kapóra, mert mindig gondban voltam vele, hogy hol tartsam használaton kívül a fülesem, ezzel viszont végre ez a dilemma is megoldódott. A tárolásra szolgáló kis fogassal bármikor elérem és elrakhatom, de egyébként sok másra is használható, például kábelek tárolására.

A Warrior gamer asztalának doboza azonban még egy váratlan extrát is rejtett: egy USB portokkal felszerelt állványt. Kiszedhető kis polcaival ezt a praktikus kiegészítőt teljesen az igényeinkre szabhatjuk, és számos módon hasznosítatjuk. A plusz portok mellett nálam az állvány remek otthont adott két kontrolleremnek, egy kisebb jegyzetfüzetnek, a vezeték nélküli fülhallgatóm kapszulájának, és a telefonomnak is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Azt kell, hogy mondjam, a Warrior gamer asztala sokkal több egy egyszerű bútordarabnál. Bár a mai világban előszeretettel nyomják rá szinte bármire a „gamer” címkét, ez ebben az esetben abszolút indokolt. Nemcsak a külsőről és a stílusos világításról van szó, hanem a funkcionalitásról is, ezen a téren pedig ez a darab teljesen megállja a helyét. Apró, egy játékos számára mindennapos kiegészítéseivel legalább olyan elengedhetetlen, mint mondjuk, egy kellemes hangzást biztosító fejhallgató, vagy egy jó felbontású monitor. Igazság szerint számos hasznos extráját figyelembe véve inkább hívnám a tökéletes kezdőcsomagnak, mint pusztán egy asztalnak, és bőven megéri 60 ezer forintos árát.