• 1043 játékos nevezett az első MOL Gamer Magyar Kupa selejtezőjére
  • Melyet október 15-től október 18-ig tartanak
  • A selejtező során többek közt Xbox Game Pass előfizetést és FUT pontokat lehet nyerni

Október 14-én lezárult a jelentkezés az első MOL Gamer Magyar Kupa selejtezőire, és az már most elmondható, hogy hatalmas érdeklődés övezi a rendezvényt. A selejtezőkön egész pontosan 1043 játékos szeretné próbára tenni a tudását, akik között tizenhét FIFA 21-et már ki is sorsoltak a szervezők. A lényeg azonban természetesen maga a verseny: a jelentkezők október 15. és október 18. között csapnak össze többek közt Xbox Game Pass előfizetésekért és FUT pontokért, a selejtezők jelenleg állása pedig a molgamerkupa.hu oldalon érhető el.

hirmeggyes-curtis-babett-edina.jpg

A selejtezőkön legjobbnak bizonyuló négy játékos négy e-sportolóval kiegészülve élő adásban folytathatja tovább a tornát, ahol olyan sztárokkal osztják be őket párba, mint Ganxsta Zolee, Curtis vagy Goodlike. Ezeket a mérkőzéseket már Gundel Takács Gábor és Gáspár József fogják kommentálni, a főnyeremény pedig az ország egyik első Xbox Series X konzolja lesz, amiért végképp megéri hajtani. A rendezvény hivatalos médiapartnere az Esport1, akinek a YouTube csatornáján követhetitek november 7-én, 14-én, 28-án, és december 13-án az adásokat, a szakmai partnere pedig a Magyar E-Sport Szövetség (HUNESZ).

Nem csak a játékosok nyerhetnek azonban a MOL Gamer Magyar Kupán: ha lefotózod, hogyan szurkolsz kedvenc sztárodnak és fifásaidnak, és ezt a képet #molgamerfan hashtaggel feltöltöd a közösségi médiába, máris versenybe szálltál az értékes nyereményekért. A szervezők ugyanis öt egyedi MOL Gamer Kupa ruha szettet sorsolnak ki a legnagyobb szuperfanok között egyedi mezzel, baseball sapkával és pulcsival.

hirgundi-nessaj-joci0922.jpg