Az Xbox One egyik legfontosabb címe a Capcom kiadásában érkező Dead Rising 3, melyről bejelentése óta nem sok új információ látott napvilágot. Eddig legalábbis: nemrég ugyanis Josh Bridge producer az L.A. Timesnak mesélt a játékról és a benne tapasztalható szabadságról, kitérve arra, hogy hatalmas lesz a játék bejárható területe.

Az első és legfontosabb újdonság, hogy nem lesz időkorlát, azaz a Dead Rising 3 felfedezésére rengeteg órát szánhatunk. Sokkal több érdekes helyet kutathatunk fel, sőt, az Xbox SmartGlass is kihasználásra kerül. A Dead Rising 3-ban nemcsak az E3-as demóban látott taktikai csapásra használható majd a táblagépünk vagy az okostelefonunk, hanem egy, a programban csak virtuálisan szereplő NPC-vel is rajta keresztül fogunk kommunikálni. Ez az illető egy saját történetet mesél el a Dead Rising 3-on belül, telefonál velünk, illetve sms-ekben tájékoztat a fejleményekről.

A Dead Rising 3 megjelenése 2013 végén esedékes, egy időben az Xbox One-nal. Átirat egyelőre nem várható semmilyen más platformra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Dead Rising 3 -- Megjelenés: 2013 Q4 -- Gépigény: nincs