• Az Ahsoka a The Mandalorian után fog játszódni
  • Újra Rosario Dawson fogja alakítani a címszereplőt
  • Mellette Hayden Christensen, Anakin megformálója is visszatér

A The Mandalorian spin-offjaként elkészülő Ahsoka még messze van. A legoptimistább becslések szerint is csak valamikor 2023-ban fogjuk látni, hiszen most már a forgatást is csak jövőre kezdhetik meg, a The Mandalorian új szezonjának elkészítése után. Persze panaszra így sem lesz ok, hiszen decemberben indul útjára a The Book of Boba Fett, amit – nem feltétlen ebben a sorrendben – az Andor, a The Mandalorian harmadik és a The Bad Batch második évadja, valamint az Obi-Wan Kenobi követ.

Utóbbiban több, az előzménytrilógiában feltűnt színész is visszatér Ewan McGregor mellett, köztük az a Hayden Christensen, aki A klónok támadásában és A Sith-ek bosszújában alakította Anakin Skywalkert, Ahsoka Tano mesterét. És bizony Christensen a Hollywood Reporter értesülései szerint az említett togruta Jedi sorozatában is szerepet kapott.

Hogy milyen módon fog megjelenni Anakin Skywalker, az egyelőre jó kérdés, mivel az Ahsoka minimum öt évvel A Jedi visszatér után fog játszódni, vagyis Anakin ekkor már rég elhagyta a fizikai létsíkot. Ám éppen ebből a tényből fakadhat az egyik lehetőség: Anakin, akárcsak a 6. rész végén, szellemként jelenik meg.

A másik lehetőség, hogy Ahsoka néhány flashback erejéig visszaemlékszik a klónok háborújára és ezzel együtt padawan korára, amikor még gondtalanul aprították a droidokat. És ki tudja, ha ez a helyzet, akkor talán Ewan McGregor és Temuerra Morrison is feltűnhet. Előbbi természetesen újra Obi-Wan szerepében, míg utóbbi lehet Rex százados, Cody parancsnok vagy bármilyen klón. Persze mindez már csak találgatás.

hayden-christensen-star-wars.jpg