• Véget ért a Cassian Andorról szóló élőszereplős sorozat forgatása, jövőre várható a premier
  • Diego Luna elmondta, hogy látunk majd ismerős arcokat a 12 epizód során

Örömmel jelenthetjük a Star Wars rajongóknak, hogy hamarosan két élőszereplős sorozattal bővül majd a franchise: jön egy Obi-Wan és egy Cassian Andor főszereplésével készült széria. Utóbbiról nemrég kiderült, hogy lezárult a forgatás, aminek végeredményét, a tizenkét epizódból álló miniszériát (vagy csak nyitóévadot) jövőre láthatjuk majd – pontos bemutatódátumot egyelőre nem hirdettek.

A címszereplőt alakító Diego Luna (Narcos: MexikóDeadline-nak adott interjújából néhány érdekességet azért megtudtunk a produkcióval kapcsolatban. A színész elárulta, hogy a stábnak köszönhetően nagyszerű volt a munka, bár ő sokáig kételkedett saját magában, hogy el tudja-e végezni feladatát.

„Nyugodtan beszélhetek a sorozatról, ellentétben más munkákkal, mivel nem tudok spoilerezni, ha láttátok a Zsivány Egyest. Mindegy, mit mondok, nem tudom elkotyogni a sztori végét.” Ennek ellenére egyetlen konkrétum hangzott el a sorozattal kapcsolatban, és az is csak homályos információ. Luna szerint fogunk néhány ismerős arcot látni az epizódok során. Kézen fekvő volna itt Obi-Wanra gondolni, ugyanakkor csak találgathatunk. Ti kit, kiket látnátok szívesen az új sorozatban?

mcdroonec048.jpg
(A kép forrása: Deadline)