Ha korábban játszottál a Hearthstone-al, de abbahagytad, akkor itt a tökéletes alkalom, hogy újra belekezdj. A Jégfesztivál ideje alatt ugyanis minden héten, a játék elindítása után egy arena run vár a játékosra, ami után akkor is kap valamit, ha egyébként tehetségtelen az ilyen fajta megmérettetésben. A Jégfesztivál ezzel az ajánlattal ingyenes tartalmakat kínál a Hearthstone következő kiegészítőjéhez, a Knights of the Frozen Throne-hoz.

A Blizzard az elmúlt időben jó néhány ingyenes dolgot adott a játékosoknak, például a Starcraft eredeti változatát, májusban egy Fight Promoter kártyát, ami hihetetlenül ritkán esik, ráadásul egy reddites hozzászólásból úgy tűnik, hogy a cég a jövőben még jobban ráfekszik az ilyen események rendezésére. Dean Ayala, a Hearthstone tervezője a következőket mondta: „Az elmúlt egy, másfél évben létrehoztunk egy csapatot, ami az ilyen dolgok tervezésével foglalkozik: harcokat, fesztiválokat, ingyenes dolgokat találunk ki. Nagyon örülök, hogy ez a két esemény már létrejött, és tudom, hogy még sok más dolog van a tarsolyban, amit élvezni fogtok.

Ahogy az az ingyenes játékoknál lenni szokott, a haladást vagy pénzzel vagy idővel kell megváltani. Pénzt nem mindenki tud kifizetni a kártyákért, így az ilyen rendezvények alapvetően hozzájárulnak a játékostábor megtartásához, ami egy cégnek mindig jó dolog.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!