Hellgate: ezt egy életen át kell játszani?EB/Gamestop, Best Buy, és Wal-Mart: mi bennük a közös? Mind a hárman foglalkoznak játékszoftverek kereskedelmével, és mind a hárman gigantikus akciót indítottak - főképpen a tengerentúlon - a Hellgate: London előrendelői számára. Itthon az ilyesmitől kicsit még messze vagyunk sajnos, de ne féljetek, minden bizonnyal kaphatunk majd egy színes, rózsaszín luftballont, vagy egy feliratok nélküli bögrét, ha ügyesen kiszúrjuk, hol található gigantikus akció. No, de térjünk is vissza a tárgyra, név szerint arra, hogy ugyan mivel próbálja az általam felsorolt triumvirátus arra bíztatni a közönséget, hogy már jó előre kipengesse egy idáig ismeretlen játék árát?

Akik megteszik, azok nagyon jól járnak - mondja a PR, amelynek részben esetünkben most igaza is van. Az első, és legígéretesebb dolog, hogy aki előfizet, megkapja az esélyt Hellgate: ezt egy életen át kell játszani?arra, hogy azok között az emberek között legyen, akik egy életen át ingyen játszhatnak a Hellgate: London amúgy csak részben térítésmentes részével. Már számtalanszor leírtuk, de nem érdemes kihagyni most sem: mindenki másnak fizetnie kell majd kemény havidíjakat azért, hogy több hely legyen a tárgylistájában, klánt alapíthasson, ne kelljen sorban állnia a szervereken belépés előtt, illetve háromnál több karaktert tárolhasson el az amúgy zárt internetes rendszeren belül. Ezen felül kap egy extrém "festőkészletet", amelynek segítségével a játékbeli felszerelését egy különleges, csak az előrendelők számára elérhető színben tüntetheti fel, valamint egy bétakulcsot, hogy már jóval azelőtt kipróbálhassa a szoftvert, mielőtt a pórnép ráveti magát.

Hellgate: ezt egy életen át kell játszani?Miután ezek az üzletek zömmel a tengerentúlon érhetők el, érdemes ugrasztani egy amerikai ismerőst, ha feltétlenül vágyunk ezekre az extrákra; már csak az örökös előfizetés miatt megéri rizikózni, ha az ember amúgy is megvenné a szoftvert. Külön érdekessége a dolognak, hogy ebben az esetben könnyedén előfordulhat, hogy nem csak ez az egyszeri alkalom lesz az örökös játékra, hanem, akár egy drágább kiadás keretében, egy üzletben is megvásárolhatjuk majd a havidíjtól mentesítő jogot - ez azonban természetesen egyelőre csak spekuláció, amint többet tudunk, azonnal harangozunk nektek.