• 2022. május 6-án mutatják be a Fekete Párduc 2-őt
  • A Disney egyelőre nem árulta el az új epizód címét
  • Hivatalos posztert kapott a jövő májusban debütáló Fekete özvegy
  • Kit Harington (Trónok harca - Jon Snow) is csatlakozott az Eternals stábjához

Sziporkázik a napokban a Disney: D23 expójukon Emma Stone-nal felvezették a Szörnyella de Frász előzményfilmet, hivatalosan is bejelentették a Ben Kenobi sorozatot, előzetest kapott a Disney+-ra szánt élőszereplős Susi és a Tekergő, a Skywalker kora, illetve a The Mandalorian, és még a Marvel is bőven feledtetni tudta Sony-val való múlt heti szakítását.

A legfontosabb fejlemény, hogy az első epizódot is jegyző Ryan Coogler rendező bejelentette a következő Fekete Párduc mozi premieridőpontját: 2022. május 6-án debütálhat az egyelőre nem publikus címet viselő produkció. Maradva a szuperhősöknél, hivatalos posztert kapott a tavalyi év legjobban kereső színésznője, Scarlett Johansson főszereplésével készülő Fekete özvegy is. Utóbbi egyébként 2020. április 30-án kerül majd mozikba.

blackwidowposter-720x961.jpeg

És hogy a Bosszúállók-franchise szerepét átvenni készülő Eternals-ről is ejtsünk pár szót, Angelina Jolie, Richard Madden, Salma Hayek, Gemma Chan és Kumail Nanjiani után most a Trónok harca Jon Snow-ját alakító Kit Harington is csatlakozott a stábhoz. Keanu Reeves az első hírekkel ellentétben nem szerepel majd ebben a produkcióban, a Marvel egyelőre keresi a megfelelő karaktert neki egy másik filmben.

jon-snow-finale-5.jpg