• Újabb frissítés érkezik a Hitmanhez
  • A kihívásokat és a Contracts Mode bővül
  • 10 új Featured Contract és egy új Challenge Pack érkezik
  • Később kapunk egy játékosok által összeállított Featured Contract pakkot is

Az Io Interactive és a Square Enix szétválása kissé felborította a Hitman frissítések menetrendjét, nem is beszélve arról, hogy a beígért második évadról még egy szót sem hallottunk. De úgy tűnik, hogy augusztusban minden visszatér a normális kerékvágásba, legalábbis ebben a hónapban a Hitman átesik némi bővítésen.

Először is, augusztus 11-én tíz új Featured Contractot kapunk, mellé pedig ugyanezen a napon befut az The Art of Revenge című, hatodik Challenge Pack is, benne öt, az átlagosnál nehezebben teljesíthető kihívással a Hokkaido pályához.

Aztán valamivel később, de még mindig augusztusban jön az első, játékosok által szerkesztett Featured Contract pakk, ami tulajdonképpen ugyanolyan lesz, mint az Io Interactive által összeállított csomag, csak itt egy játékos állítja össze a pályákat. Az augusztusi gyilkossági szerződések kurátora egy brazíliai streamer, Mendietinha lesz.

Végezetül, bár menetrendet ezúttal nem kaptunk, az Io megígérte, hogy szeptemberben is jönnek frissítések, amik hasonlítani fognak az augusztusi újdonságokra, vagyis szintén a Contracts Mode-ra és a kihívásokra koncentrál majd. Eközben pedig felkészülnek egy izgalmas bejelentésre.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!