Meglehetősen sokat szerepel mostanában az IO Interactive vagy a Hitman a híreink között, hiszen a fejlesztőcsapat nemrég vált el a Square Enixtől, a Hitman jogai pedig ezzel kérdésessé váltak. De csak egy rövid időre, aztán végül kisült, hogy megtarthatják az IP-t. Ennek örömére a csapat most bárki számára ingyenesen hozzáférhetővé tette az első, Paris című epizódot.

Ez a gyakorlópályaként funkcionáló ICA Facility két helyszínét valamint az első dupla merényletet tartalmazza, amit egy párizsi kastélyban tartott divatbemutatón kell összehoznunk. Természetesen a küldetésekhez kapcsolódó 40 challenge, 17 achievements, az összes fegyver és ruha, továbbá két Escalation Contract és Contracts módban rajongó száznyi rajongók által összehozott küldetés is jár.

„Rengetegen szeretik a Hitmant, és mi reméljük, hogy ezzel a felajánlással még többen esnek szerelembe a játékkal” – mondta Hakan Abrak, az IO Interactive vezérigazgatója. „Hiszünk abban, hogy ez a legjobb a Hitman számára. Szóval tégy egy próbát.”

Az első részt ingyenesen a Steamről lehet letölteni, csak a Hitman adatlapján középtájon, jobb oldalt a „Demo letöltése” gombra kell kattintani. Ha tetszik a program, most érdemes is beruházni rá, mert a The Complete First Season 66%-os leértékelésével 18,97 euróért, azaz nagyjából 5800 forintért hozzá is juthatsz.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!