Pár nappal ezelőtt még csak meg nem erősített áruházi pletykaként írtunk arról, hogy a No Man's Sky megjelenését elnapolták, de ez mára bizonyossá vált. Ezt maga Sean Murray, a Hello Games alapjtója jelentette be. A játék fejlesztése a végéhez közeleg, a program már a tesztelőknél van, és Sean elégedetten látja, hogy működik, azonban néhány hétnyi plusz időre szüksége van a csapatnak, hogy a maguk által is elvárt minőségi kritériumoknak megfeleljen a játék.

Ezért döntöttek úgy, hogy bejelentik a késést, ami szerencsére csak pár hetet jelent. Az új megjelenési dátum, amikor a boltok polcaira kerül a No Man's Sky: augusztus 10

Sean tudja, hogy ez csalódást-keltő hír, de a játék összetettsége, hihetetlenül komplex felépítése megkövetelte ezt a plusz időt. A No Man's Sky-t egy hihetetlenül erős közösség támogatja, ezért a Hello Games csapata csak hálás lehet. Sean reméli, hogy megértik, hogy a minőség érdekében szükség volt erre a lépésre, és hogy a késés ellenére belekezdenek majd az univerzum felfedezésébe a No Man's Sky megjelenése után.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!