• Itt a 1.02-es patch a Horizon Zero Dawn PC-s verziójához
  • Mely elsősorban a különböző összeomlásokat javítja
  • De a játék teljesítményét is helyrepofozta egy kicsit a Guerrilla

Hónap elején jelent meg a Horizon Zero Dawn, azonban a PC-s rajt enyhén szólva sem sikerült zökkenőmentesre, elsősorban a játék igen gyenge technikai állapota miatt. A játékosok közül sokan ingadozó fps-re, különféle bugokra és folyamatos összeomlásokra panaszkodtak, a Guerrilla Games csapata pedig közleményben ígérte meg a megjelenés másnapján, hogy javítani fog ezen az áldatlan helyzeten.

Ez a javítás múlt hét pénteken meg is kezdődött az 1.01-es patch megjelenésével, most pedig folytatódott, hiszen a játékhoz nemrég befutott az 1.02-es patch is. Ezúttal a különböző összeomlásokra fókuszáltak a fejlesztők, így a patch után a Horizon Zero Dawn PC-s verziója már sokkal stabilabb lesz, illetve a teljesítményen is javítottak, és a szinkronból néha kieső arckifejezések problémáját is orvosolták.

Persze sajnos így is akadnak még megoldatlan problémák, melyeknek a javításán jelenleg is dolgoznak a fejlesztők, akik egyben arra is bíztatják a játékosokat, hogy minden hibát jelentsenek, ezzel segítve a Horizon Zero Dawn PC-s verziójának mielőbbi kikalapálását.