Ki tudja miért, de a Sony és a Blizzard úgy döntött, hogy a Diablo 3 PS3-as változatának promóciójára az a legjobb megoldás, ha horrorfilmbe illő klipeket készítenek. Ezek a videók a The Blair Witch Project című klasszikus, mondhatni stílusteremtő film formájában látták meg a napvilágot, vagyis talált felvételeken keresztül lehetünk tanúi néhány „rémisztő” eseménynek.

A koncepció ebben a felhasználásban mindenképpen érdekes, az viszont már kérdéses, hogy ki az, aki ezek láttán a Diablo 3-ért nyúlna, vagy minimum felcsigázná egy cseppet az érdeklődését, mert hát ugye ez volna egy reklám, egy kedvcsináló feladata -- ugyanakkor lehet, hogy csak én vagyok így ezzel, másoknak pedig tetszik ez az egész, már a harmadik részénél járó ötlet. Neked bejönnek az Evil Reborn reklámok?

A Diablo 3 PS4-re jövőre fog megjelenni, illetve egyáltalán nem elképzelhetetlen az, hogy az Xbox One konzolra is ellátogasson a játék, ha már egyszer Xbox 360-ra is megjelenik.

Diablo 3 -- Megjelenés: 2013. szeptember 3. (PS3, Xbox 360) -- Gépigény: CPU: 1 magos / 2800 MHz, RAM: 1,5 GB, VGA: SM 3.0 / 512 MB, HDD: 12 GB