• December 8-án debütál az Átjáróház c. romantikus fantasy vígjáték a mozikban
  • A hullaház portása boszorkány segítségével feltámasztja elhunyt szerelmét
  • Románcukat jó kedélyű tetemek segítik és egy rosszakaró szellem törné meg

Minden idők első időutazós filmjében, a magyar készítésű 1942-es Szíriuszban Tibor Ákos gróf XVIII. századi ősébe lesz szerelmes a nő régi portréja alapján. Az Átjáróház című új magyar opusz hasonlóan morbid románcot tár elénk egy élő és egy elhunyt között: halottasházba látogatunk, aminek fiatal portása egyik nap kénytelen friss szerelmének hullájával találkozni.

Amikor a buszbalesetben elhunyt Ági testét meglátja Krisztián, az éjjeliőr, képtelen belenyugodni a történtekbe. Nagyvárosi boszorkány segítségével újra egymáséi lehetnek, a fiatal párnak nem kell elszakadnia egymástól. Éjszakai szórakozásaikat néhány jó szándékú és sötét humorú tetem segíti, egy nagyhatalmú szellemlény azonban keresztül húzná számításaikat.

atjarohaz-jelenetfoto-34.jpg
(A kép forrása: Intercom)

A bevallottan hollywoodi produkciókon edződött Madarász Isti Hurok című akciófilmje után ismét meghódíthatja a mozikat. December 8-án debütáló rendezésének főszerepeiben Bárnai Péter és Rujder Vivien párosát láthatjuk, mellettük pedig Kútvölgyi Erzsébet, Mészáros Máté, Székely B. Miklós, Dobó Kata, a humorista-zenész Galla Miklós, Pamkutya és a producer-rendező Árpa Attila is feltűnik a vásznon. Íme, a fantasztikus romkom frissen kiadott előzetese.