Augusztus második hetében nem lettünk elkényeztetve nagy játékokkal, de az indie címek között is feltűnt egy-két kisebb-nagyobb érdekesség, szóval azért volt mivel játszani a nyaralás előtt, után vagy éppen közben.

Rumbleverse (PS5, PS4)

A Rumbleverse egy teljesen új, ingyenesen játszható, 40 fős, a fejlesztők által Brawler Royale-nak hívott játék, amiben bárki bajnok lehet. Grapital City saját ízlésedhez igazított, egyedi polgáraként veheted fel a harcot ellenfeleiddel, hogy elérj a győzelemig.

Arcade Paradise (PS5, PS4)

Üdvözöljük az Arcade Paradise-ban, amely egy 90-es évekbeli retro árkád játék és könnyed menedzsment szimulátor egy csomagban. Az Arcade Paradise-ban az élet nem könnyű, hiszen ránk hárul minden kulimunka, a vécék takarításától a rágógumi szedésen át a mosásig. De a szenvedés meghozza a jutalmát.

Two Point Campus (PS5, PS4)

A Two Point Campusban egy egyetemet építhetsz fel és menedzselhetsz, ahol egyebek mellett olyan remek szakokat indíthatsz, mint a lovagképzés, varázsiskola vagy a virtuális normalitás. Nem csak a pénzügyekért, hanem tanulóid és tanáraid életminőségéért is te felelsz, ahogy egyetemi élet minden szépségével és árnyoldalával szembe kell majd nézned.

További megjelenések