Elérkezett a nyár utolsó hónapja, tombol is a kánikula – bár e sorok írásakor legalább egy kis szél van, ami többé-kevésbé enyhülést hozott. Szerencsére néhány kisebb indie cím és egy kínai fantasy is elterelheti a figyelmünket. Lássuk, miből mazsolázhattunk a héten a PS Store-ban.

Sword and Fairy: Together Forever (PS5, PS4)

  • Ár: 13 990 Ft (Standard Edition) / 16 990 Ft (Premium Edition)
  • PS Store adatlap

Lépj be egy olyan birodalomba, amely az ősi mitológiát és a hagyományos kínai esztétikát ötvözi. A Sword and Fairy: Together Forever a közel 27 éves RPG-franchise legújabb fősodorbeli darabja, amelyben az istenek és a démonok közötti háborúba sodródnak bele Yue Qingshu és barátai.

Frogun (PS5, PS4)

A Frogun egy old-school platformer, amelyet a PS1/N64 éra ihletett, látványban és játékmenetben egyaránt. Főszerepben Renata, aki legjobb barátjával, a címadó, béka formájú csáklyával kell, hogy végigküzdje magát a különös romokkal tarkított világban, miközben eltűnt szüleit keresi.

GigaBash (PS5, PS4)

A föld gyomrában szunnyadó, Titánok néven ismert ősi fenevadak felébredtek évszázados szunnyadásukból. Most az emberiséggel – és egymással – kell megküzdeniük a teljes világuralomért. Ezt kínálja a GigaBash, amiben óriási szörnyek ütik-verik egymást.

További megjelenések