Már-már szokott módon idő előtt kiszivárgott a PlayStation Plus augusztusi kínálata, amit nem sokkal később maga a Sony is megerősített. Ennek részeként újabb három játékkal bővíthetik gyűjteményüket az Essential, Extra és Premium csomagok választó előfizetők egyaránt, melyek a régi kedvenceket feltámasztó Tony Hawk's Pro Skater 1+2, a hátborzongató Little Nightmares, és a sorozat új kezdetét jelentő Yakuza: Like a Dragon

A Ryu ga Gotoku 2020-as játéka több tekintetben is mérföldkőnek számít a közkedvelt Yakuza-sorozat történetében. A korábbiakkal ellentétben ugyanis ezúttal már nem a Yakuza 6: The Song of Life keretében kvázi nyugdíjba vonult, legendás Kirju Kazuma a történet főhőse, hanem az újonc Kasuga Icsiban, akit más helyett leült közel két évtizedes börtönbűntetése után az fogad, hogy egykori főnöke elárulta, klánja pedig megszűnt létezni. A helyét nem találó Icsiban felkerekedik, hogy kiderítse mi áll a háttérben, miközben próbál megbarátkozni az elmúlt évek változásaival, és hozzá hasonló számkivetetteket toboroz maga mellé kalandjai során.

A Yakuza: Like a Dragon másik jelentős újítása, hogy Icsiban szerepjátékos, hősi képzelgéseire alapozva a megszokott akció központú harcrendszert körökre osztottra cseréli. Ez újabb taktikai mélységet ad az összecsapásoknak és tempójukat is megváltoztatja, de persze ettől még a megszokott őrült mozdulatok és technikák megmaradnak, melynek részeként nem csak Icsiban baseball ütőjével "simogathatjuk meg" ellenfeleinket, de többek között akár varjúhadakat és egy gyilkos homárt is rájuk szabadíthatunk.

Szerencsére a rengeteg változás mellett a játék megtartotta a sorozat alapjait, ami miatt olyan sokan szeretik, köztük a véresen komoly és a röhejes pillanatokat a legváratlanabb időkben váltogató, csavarokban bővelkedő történeteit, rengeteg mellékes tartalmát, minijátékok egész sorát, és persze az új szereplőgárda sem okoz csalódást, ami mellett itt-ott pár ismerős arc is feltűnik. A Yakuza: Like a Dragon ugyan sok tekintetben eltér a széria korábbi részeitől, de természetesen hű marad alapjaihoz, így a sorozat régi és új rajongóinak egyaránt ajánlott.