A Sony pár nappal ezelőtt végre hivatalosan is leleplezte az időközben megújult PlayStation Plus júliusi kínálatát, melynek három címét az Essentail, Extra és Premium előfizetők egyaránt felmarkolhatnak. A felhozatalban újdonságokat és régi kedvenceket egyaránt találunk a platformer kihívásokat tartogató Crash Bandicoot 4: It's About Time, a hátborzongató The Dark Pictures Anthology: Man of Medan, valamint a teljes formáját pont most elnyerő Arcadegeddon, személyében.

A többek között a Predator: Hunting Grounds alkotója, az IllFonic pár nap híján pontosan egy éve jelentette be, és egyúttal indította is útjának legújabb alkotását Arcadegeddon címen, mely ma a korai hozzáférésből kilépve, teljes pompájában érkezett meg a PlayStation Plus előfizetőkhöz. A játék története szerint az arctalan ördögi megavállalat, a Fun Fun Co. gonosz tervétől és vírusától kell megmentenünk a helyi játéktermet a többi környékbeli vagány segítségével. Ehhez Gilly, a játékterem tulaja összekapcsolja összes kabinetjét egyetlen szuperjátékká, nekünk pedig ennek különböző pályáit bebarangolva kell kitörölnünk azt, ami nem oda való. 

Az eredeti megjelenése óta számos javítással finomhangolt és frissítéssel kibővített Arcadegeddon egyedül, de akár három baráttal – vagy épp idegennel – is élvezhető, ahogy a kihívásokon átverekedve magunkat nem csak újabb világokat fedezünk fel, de egyúttal arzenálunkat is tovább bővítjük, valamint a helyi bandákkal is javítjuk kapcsolatunk. A rengeteg akció, zsákmány, főellenfél és köztes PvP összecsapások forgataga igazán egyedi grafikai stílussal elevenedik meg, ráadásul karakterünk külsejét és kedvünk szerint alakíthatjuk a rengeteg kosztüm és kiegészítő közül válogatva.

Az Arcadegeddon teljes megjelenése alkalmából rengeteg újdonsággal kibővült, az új tartalmak mellett például cross-play támogatással is, így már az eltérő platform sem jelent akadályt, ha netán barátainkkal együt vágnánk neki a játéktermi kalandoknak. Ha egy igazán színes, pörgős és változatos lövöldére vágysz, és a korai hozzáférés alatt kimaradt, akkor itt a remek lehetőség, hogy kipróbáld az IllFonic alkotását.