Július hónap harmadik, egyben utolsó ajándéka a PS Plus előfizetők számára az Arcadegeddon és a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan mellett a Crash Bandicoot 4: It’s About Time. A Playstation őskorának és egyben hőskorának kabalafigurája, Crash, az erszényes borz hosszú pihenő és nem is egy, hanem egyből kettő, igen méretes remaster után tért vissza a képernyőkre. Ezúttal azonban nem csak Playstationön, hanem XBoxon és PC-n egyaránt átélhettük a kalandjait, ahogyan a legújabb részt is.

Crash azonban nincsen egyedül, Coco és barátai is a segítségére lesznek abban, hogy a csúf, kopasz Neo Cortex aljas gaztetteinek gáncsot vessen. És ezúttal az ikonikus maszk sem egyedül van, hanem több, különleges képességgel megáldott társára is szükség van ahhoz, hogy befoltozzuk a dimenziókon ütött léket.

A játékmenet pedig éppen annyira a régi, mint amennyire megújult: ügyességi platformer szakaszok és menekülős részek mellett főellenségek is ugyanúgy várnak ránk. No és persze rejtett helyszínek, extra megszerezhető gyűjtögethető cuccok is akadnak szép számmal, melyek extrán nagy kihívás elé is állítják a mindent begyűjtő és platinázó maximalistákat. És akkor még az új ellenfelekről és képességekről nem is beszéltünk!

Egy szó, mint száz: Crash Bandicoot legújabb kalandját mindenkinek érdemes pótolni, aki kicsit is szerette a szériát, akár a felújított részekkel ismerte meg, akár régi motorosként még memóriakártyára mentett nagy buzgalommal. De első ismerkedésnek is éppoly megfelelő, hiszen Crash Bandicoot úgy maradt a régi, hogy közben kicsit meg is újult!