Vasárnap véget ér a július is, és hétfőn elkezdődik az idei nyár utolsó hónapja. Repül az idő, na. De még mielőtt végleg búcsút intenénk ennek a hónapnak, tekintsük át, melyek voltak a legérdekesebb játékmegjelenések a PS Store-ban júliusban. Volt miből csemegézni.

FOBIA – ST. DINFNA HOTEL (PS5, PS4)

A múlt, a jelen és a jövő csap össze a Fobia – St. Dinfna Hotel című túlélőhorror játékban. Fedezd fel a szállodát különböző idősíkokban, tárd fel egy fanatikus szekta sötét történetét és a saját szerepedet a történetükben!

F1 22 (PS5, PS4)

  • Ár: 26 990 Ft (Standard Edition) / 31 190 Ft (Champions Edition)
  • PS Store adatlap

Lépj be a Formula 1 új korszakába az EA Sports F1 22-ben, a 2022-es FIA Formula One World Championship hivatalos videojátékában. Foglald el a helyedet az új szezonba, miközben az újratervezett autók és az átdolgozott szabályok újradefiniálják a versenynapokat, teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-on, és kóstolj bele az F1 Life csillogásába.

HELLPOINT (PS5)

A Hellpoint egy kőkemény akció/RPG játék, sci-fi környezetben. A Cradle Games a történetet az Irid Novo űrállomásra helyezte, amelyet elárasztottak a szörnyek. A túléléshez a Kozmikus Istenek történetét kell megfejteni – a harc azonban souls-like jellegű, így ha egyedül nem megy, akkor egy baráttal online vagy lokális kooperatív módban is lehet teljesíteni a történetet. Rengeteg fegyver, vér, harcok, némi okkultizmus: ezt kínálja a Hellpoint, melyhez a fejlesztők egy teljesen új tudományos-fantasztikus univerzumot alkottak meg.

STRAY (PS5, PS4)

A Stray egy ritka furcsa játék a maga nemében, hiszen egy macska bőrébe bújhatunk bele. Ez még nem is lenne akkora dolog, hiszen volt már erre precedens, ám ez a macska egy cyberpunk világban éli a mindennapjait. A Stray pedig egy kifejezetten szórakoztató akció-kalandjáték lett, amit érdemes minden macskabolondnak és cyberpunk-rajongónak kipróbálnia.