Pokoli hőséget követő viharos széllel indult el a július, meg néhány hátborzongató és/vagy akció dús videojátékkal, de akad itt egy kis autóversenyzősdi is. Lássuk, miből mazsolázhatunk a hónap első hetében, na meg kicsit a múlt hónap utolsó napjaiban.

Fobia – St. Dinfna Hotel (PS5, PS4)

A múlt, a jelen és a jövő csap össze a Fobia – St. Dinfna Hotel című túlélőhorror játékban. Fedezd fel a szállodát különböző idősíkokban, tárd fel egy fanatikus szekta sötét történetét és a saját szerepedet a történetükben!

Ghostrunner: Complete Edition (PS5, PS4)

A Ghostrunner: Complete Edition a teljes Ghostrunner-élményt kínálja, hiszen a csomagban benne van az alapjáték mellett a Project _Hel kiegészítő, valamint a Neon, a Winter, a Halloween és a Metal OX kozmetikai pakkok is.

F1 22 (PS5, PS4)

  • Ár: 26 990 Ft (Standard Edition) / 31 190 Ft (Champions Edition)
  • PS Store adatlap

Lépj be a Formula 1 új korszakába az EA Sports F1 22-ben, a 2022-es FIA Formula One World Championship hivatalos videojátékában. Foglald el a helyedet az új szezonba, miközben az újratervezett autók és az átdolgozott szabályok újradefiniálják a versenynapokat, teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-on, és kóstolj bele az F1 Life csillogásába.

Outriders Worldslayer (PS5, PS4)

Az Outriders cselekménye után induló Worldslayerben az eddig legveszedelmesebb altereddel kell szembenézni, Ereshkigal, akit az ősi Tarya Gratar romjai között találhatunk meg. A Worldslayer küldetések eléréséhez ráadásul nem feltétlenül kell végigjátszani az Outriderst, egy boostot kihasználva akár egyből el is kezdhetjük egy 30-as szintű outriderrel.

További megjelenések