Újabb hetet hagytunk magunk mögött, és bár ezzel az év rövidült, legalább néhány játékkal gazdagabbak is lettünk. Ezúttal azonban inkább a konzolos újrakiadások domináltak, új játék csak elvétve került fel a PS Store kínálatába.

Deliver Us the Moon (PS5, PS4)

Megérkezett PS5-re is a Deliver Us the Moon, amely egy poszt-apokaliptikus jövőben játszódó kalandjáték. A főhőse egy asztronauta, akit a Holdra küldenek, hogy megtudja, miért apadtak el a Helium-3 szállítmányok, sodorva ezzel az emberiséget a kihalás szélére. A KeokeN játéka főleg a realisztikusságra helyezi a hangsúlyt, így űrhajósként mindent meg kell oldani az űrállomásra történő dokkoláson át az oxigén-ellátó rendszer...

Shadowrun Returns (PS5, PS4)

Az immár konzolokon is elérhető Shadowrun Returns egy ízig-vérig klasszikusokat idéző PC-s szerepjáték, mely a roppant népszerű, ám digitális formában csak ritkán reprezentált papír-ceruza RPG világában játszdódik, a 2050-es években. A játékmenet felülnézetes körökre-osztott csatákkal operáló cRPG, a látvány pedig kézzel festett hátterek ellőtt animált, 3D-s, ám rajzfilmszerű modellekkel dúsított vizuális öröm.

Shadowrun: Hong Kong – Extended Edition (PS5, PS4)

A Shadowrun Returns mellett a Shadowrun: Hong Kong is megérkezett konzolokra, ami 2056-ba repíti a játékosokat, s a címadó város sötét, bűnözőkkel, varázslatokkal és a legmodernebb technológiákkal teli alvilágát ismerhetjük meg egy új csapattal. A Shadowrun Returns alapjaira építkezve javított játékélmény és kezelés vár ránk, miközben egy új történetet élvezhetünk, friss karakterekkel és képességekkel.

Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut (PS5, PS4)

A Shadowrun Returns DLC-ből teljes értékű kiegészítővé duzzadt Shadowrun: Dragonfall szintén befutott konzolokra. Ez a játékosokat Berlinbe vezeti a játékosokat, ahol egy friss sztori és annak sok-sok új küldetése várja a kalandorokat – egy több mint 12 órás kampány teljesíthető, új fegyvereket kapunk, amiket természetesen új ellenfeleken használhatunk, s immáron bárhol menthetünk, sőt még a pályakészítő is bővült.

NASCAR 21: Ignition (PS5, PS4)

  • Ár: 20 990 Ft (Standard Edition) / 31 190 Ft (Champions Edition)
  • PS Store adatlap

A NASCAR 21: Ignition újradefiniálja a világ legnépszerűbb stock car versenysorozatának hivatalos videojátékát. A hihetetlen grafikával és magával ragadó játékmenettel a NASCAR 21: Ignition a hitelesség és a hangulat teljesen új szintjére emeli a NASCAR Cup Series-t.

Sonic Origins (PS5, PS4)

Éld át újra a Sonic The Hedgehog, a Sonic The Hedgehog 2, a Sonic 3 & Knuckles és a Sonic CD klasszikus kalandjait az újonnan felújított Sonic Origins-ben. Az ikonikus Green Hill Zone-tól az alattomos Death Egg Robotig, száguldj végig az emlékek útján, hogy meghiúsítsd Doktor Robotnik baljós terveit. A Sonic Origins új felfedezésre váró területeket, további animációkat és egy vadonatúj Anniversary módot tartalmaz!

További megjelenések