Hihetetlen, hogy már vége az év felének, pedig így van. A nyári fülledtséggel a játékkiadások is lelassultak, bár igaz, ez az év eddig sem a sebesen érkező csúcsprogramokról szól. De azért szerencsére júniusban is akadt egy-két új vagy újra kiadott cím, amelyre érdemes volt odafigyelni.

DESTROY ALL HUMANS! CLONE CARNAGE (PS4)

A kellőképpen agyament, és fekete humorban bővelkedő Destroy All Humans önállóan is futtatható DLC-je négy játékmóddal, hat pályával és két fős osztott képernyős és akár 4 fős többjátékos móddal vár mindenkit. Már aki nem átall idegen elnyomóként tetszelegni.

THE QUARRY (PS5, PS4)

  • Ár: 25 690 Ft (Standard Edition) / 29 490 Ft (Deluxe Edition)
  • PS Store adatlap

A döntéseken alapuló, narratívára épülő The Quarry a játékosokat a Hackett's Quarry kilenc tinédzserének szerepébe helyezi, akik mindannyian bulizni akarnak a nyári tábor utolsó napjának megünneplésére. A jó hangulat hamar gyászosba fordul, amikor "véres helyiek" és egy másik baljós fenyegetés színre lép, és a poklot szabadítják rá a gyanútlan csoportra.

RESIDENT EVIL 2, 3, 7 (PS5)

Természetesen tudjuk, hogy a Resident Evil 2, a Resident Evil 3 és a Resident Evil 7 nem igazi újdonság, hiszen már jó ideje kaphatók, sőt játszhatók PlayStation 5-ön is, de immáron megkapták saját, az új eszköz képességeit kihasználó verziójukat is. Ha eddig kimaradt volna, akkor most érdemes beruházni rá, de ha megvan az előző generációs verzió, akkor ingyen behúzhatod az új változatot.

DELIVER US THE MOON (PS5, PS4)

Megérkezett PS5-re is a Deliver Us the Moon, amely egy poszt-apokaliptikus jövőben játszódó kalandjáték. A főhőse egy asztronauta, akit a Holdra küldenek, hogy megtudja, miért apadtak el a Helium-3 szállítmányok, sodorva ezzel az emberiséget a kihalás szélére. A KeokeN játéka főleg a realisztikusságra helyezi a hangsúlyt, így űrhajósként mindent meg kell oldani az űrállomásra történő dokkoláson át az oxigén-ellátó rendszer...