A nyár második hónapjának lassan a derekán járunk, és ez meg is látszik az új – vagy inkább nem annyira új – megjelenéseken is. Javában tombol az uborkaszezon, de azért akad így is olyan játék, melyre érdemes lehet pillantást vetni a Playstation áruházában.

Klonoa Phantasy Reverie Series

Idehaza talán nem annyira ismert a Klonoa sorozat, mely először 1997-ben jelent meg Playstationön, a Bandai Namco gondozásában. 2002 után egyetlen megjelenést leszámítva azonban eltűnt a színről, és csak most tér vissza, egy felújított kiadásban egybecsomagolva az első két részt. A platformer stílus rajongóinak mindenképpen érdemes legalább egy pillantást vetni a kult-klasszikusok újrázására.

Matchpoint - Tennis Championships

A tenisz nem kifejezetten tartozik azon sportok közé tartozik, mely túlreprezentált lenne a piacon. Ezt ismerték fel a Torus Games fejlesztői is, és egy egészen vállalható kezdőütést hoztak össze a Matchpoint - Tennis Championships képében, mely ugyan nem bír akkora licensz-erővel, mint a hivatalos sportjátékok akármelyike, mégis érdemes lehet a rajongók figyelmével.

Kill It With Fire: Exterminator Edition

A Kill it With Fire nem egy új játék, de ha esetleg még nem hallottál volna róla, itt az ideje egy pillantást vetni az eddigi legteljesebb pókirtó különkiadásra. A kúszó-mászó nyolclábúak rajongóinak nem annyira, az arachnofóbiásoknak viszont sokkterápiás céllal annál inkább ajánlható az Exterminator Edition.