Újabb hetet hagytunk magunk mögött, és bár ezzel az év rövidült, legalább néhány játékkal gazdagabbak is lettünk. Bár tagadhatatlan, hogy ez a hét nem volt valami izgalmas a megjelenések terén, de azért találhatunk néhány kisebb címet, amire érdemes lehet odafigyelni.

Hellpoint (PS5)

A Hellpoint egy kőkemény akció/RPG játék, sci-fi környezetben. A Cradle Games a történetet az Irid Novo űrállomásra helyezte, amelyet elárasztottak a szörnyek. A túléléshez a Kozmikus Istenek történetét kell megfejteni – a harc azonban souls-like jellegű, így ha egyedül nem megy, akkor egy baráttal online vagy lokális kooperatív módban is lehet teljesíteni a történetet. Rengeteg fegyver, vér, harcok, némi okkultizmus: ezt kínálja a Hellpoint, melyhez a fejlesztők egy teljesen új tudományos-fantasztikus univerzumot alkottak meg.

Krut: The Mythic Wings (PS5, PS4)

A Krut: The Mystic Wings egy pörgős, oldalnézetes, gyors tempójú hack & slash, mely a 2018-as Thai animációs film, a Krut: The Himmaphan Warriors alapján készült. A történet középpontjában egy Garuda harcos áll, aki egy elvarázsolt szigeten, Himmaphanon kalandozik.

DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace (PS4)

Bújj bele Krypto és Ace szuperkutyák bőrébe, és készülj fel, hogy átrepülj az égen, és megvédd Metropolis állatpopulációját egy új fenyegetéstől az azonos című film által inspirálta kalandban, a DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace-ben!

További megjelenések