A nyár eddigi legmelegebb hetében tapasztalhatónál remélhetőleg már nem lesz nagyobb és tartósabb hőség az idén, mert ha jóból is megárt a sok, akkor ez már több mint túlzás. Na de nem nyávogok itt tovább, inkább átengedem a szót a játéknak, mely egy csapással vette be az évszakot.

stray-heti-01.jpg

Stray (PS5, PS4)

Már régóta tudjuk, hogy a macskák az internet (és egyesek szerint az emberiség) királyai, most pedig adott a lehetőség, hogy egynek a bőrébe is bújhassunk egy kis cyberpunk kaland erejéig. A legjobb pedig az egészben, hogy már megjelenéskor a Playstation Plus Extra csomagjának részét képezi.

Severed Steel (PS5, PS4)

A Severed Steel PC-re már megjelent egy ideje, Playstation konzolra azonban csak most jutott el. Ha még nem hallottál volna róla, érdemes egy pillantást vetni a pörgős és akrobatikus játékmenetre, és ha kicsit is szereted a lövöldözést, akkor garantáltan magába szippant ez az indie gyöngyszem.

The Riftbreaker Deluxe Edition

Tudom, tudom: a Riftbreaker nem egy új játék, a Deluxe Edition is csak az újonnan megjelent Metal Terror kapcsán számít újdonságnak. De ha eddig valamilyen oknál fogva kimaradt volna az idegen bolygót kegyetlenül iparosító játék, akkor most itt a ragyogó alkalom egy kis ipari forradalomra.