A már-már megszokott szivárgás után a Sony sem húzta sokáig az időt, és leleplezte a PlayStation Plus augusztusi játékait, amelyeket az Essential, Extra és Premium konstrukciókat választó előfizetők már tölthetnek is le. Ebben a hónapban szintén három címet kaptunk, méghozzá a Yakuza: Like a Dragont, a Little Nightmarest és jelen ajánlónk témáját, a Tony Hawk's Pro Skater 1+2-t.

A becsapós cím ellenére ez a csomag nem a közkedvelt gördeszkás sorozat első két részénének eredeti változatát, hanem a Tony Hawk's Pro Skater és a Tony Hawk's Pro Skater 2 2020-ban kiadott felújítását tartalmazza, amely új köntösbe öltöztetett nosztalgiával hozza el a régi és új rajongóknak a legkülönbözőbb rámpákon és helyszíneken való trükközgetés izgalmát.

A könnyed szórakozást ígérő játékok többek között egy karrier módot is tartalmaznak, melyben minden pályán 10 kisebb-nagyobb feladatot kell teljesítenünk a kétperces időlimit alatt. A missziók teljesítését követően pedig belevághatunk a Free Skate játékmódba is, melyben már teljes szabadsággal kísérletezhetünk a legőrültebb deszkás trükkökkel, mindezt pontosan úgy, mint az eredeti játékokban, csak modern külsővel és megoldásokkal.

Az újdonságok egyike a kihívás rendszer, melynek köszönhetően új deszkákat, öltözékeket és egyéb kozmetikai finomságokat nyithatunk meg. Emellett alaposan kibővült a pályaszerkesztő is, aminek segítségével nem csak saját pályánkat építhetjük fel és oszthatjuk meg a világgal, de más játékosok alkotásaiból is kedvünkre csemegézhetünk. Mindezt természetesen a mai elvárásoknak megfelelő tálalás és lehetőségek kíséretében, hogy bármelyik generáció kedvére pattanhasson újra, vagy akár első alkalommal virtuális deszkájára ezekben az új életre kelt klasszikusokban.