Miután szokásos módon kiszivárgott, nem sokra rá maga a Sony is leplezte a PlayStation Plus augusztusi játékait, melynek részeként újabb három játékkal bővíthetik könyvtárukat az Essential, Extra és Premium konstrukciókat választó előfizetők egyaránt. Ez a hónap a gördeszkázás szerelmeseinek, a Yakuza-sorozat rajongóinak és a hátborzongató kalandok kedvelőinek kedvez, ugyanis az e-havi címek a Tony Hawk's Pro Skater 1+2, a Yakuza: Like a Dragon és a Little Nightmares

A Tarsier Studios 2014-ben még Hunger néven leleplezett, majd 2017-ben már új címmel megjelent alkotása gyerekkori félelmeinket igyekszik felidézni, hogy újult erővel hozzák ránk a frászt, ahogy a sárga esőkabátos apróság, Six szerepében igyekszünk kiutat találni a válogatott borzalmakkal teli, hatalmas The Maw folyosóin barangolva, ahol minden sarkon romlott lelkek lesik az alkalmat, hogy felfaljanak. A többnyire sötét helyszíneken fejtörőket megoldva juthatunk tovább, de dolgunkat persze sok esetben az életünkre törő vérfagyasztó lények is nehezítik.

A Little Nightmares feszült pillanatai és olykor áthatolhatatlan sötétsége mellett persze azért érdemes nyitott szemmel járnunk, mert jó pár rejtett titkot is tartogat a játék gyűjthető tárgyak, és a szintén a túlélésért küzdő Nomes nevű apróságok formájában. Six ugyan képes felkapni apróbb tárgyakat, de fegyverként egyiket sem tudja használni, bár valószínűleg nem is érne sokat velük a hatalmas rémségek ellen, így harc nélkül, kizárólag reflexeinkre és eszünkre hagyatkozva kell védtelenül bejárnunk a The Maw termeit.

Később Six kalandjainak újabb oldalait is megismerhettük a Secrets of the Maw csomag három kiegészítőjével – The Depths, The Hideaway, The Residence –, remek fogadtatását követően pedig még a játék még folytatást is kapott, melyben már Mono szerepében fedezhetjük fel a komor univerzum újabb szegletét egy távoli torony adása után nyomozva, ráadásul sok esetben Six közreműködésével. A Little Nightmares kötelező darab a háborzongató és kissé groteszk kalandok rajongóinak.