Áprilisban ismét megújul az HBO GO műsortára. Hétfőn új szuperhős sorozat debütált, illetve érkezett egy meditatív miniszéria. Ma ismét elérhetővé válik egy dokumentumfilm, ami bemutatja, hogyan reagáltak az elmúlt időszak kihívásaira a kisvárosok.

hbogo.jpg

Sorozatok

MAYANS M.C. – 3. évad 6. rész

  • Műfaj: akció / thriller
  • Szereplők: JD Pardo, Clayton Cardenas, Sarah Bolger
  • Leírás: A Kemény motorosok saga spin-offja a Jackson „Jax” Teller utáni világban játszódik. Ezekiel EZ Reyes kiszabadul a börtönből, és visszatér az amerikai-mexikói határon lévő kisvárosba. A 3. évadban EZ teljesértű tagja lett a klubnak, annak minden előnyével és hátrányával.

004mayans302pg0594r-576.jpg

Dokumentumfilm

VÁROSAINK: UTAZÁS AMERIKA SZÍVÉBE (OUR TOWNS, 2021)

  • Rendező: Steven Ascher, Jeanne Jordan (Oscar-jelölt rendezők)
  • Leírás: A vadonatúj dokumentumfilm bemutatj, hogy Amerika kisvárosai hogyan reagáltak a közelmúlt kudarcaira, visszaeséseire, változásaira. A gyakran cselekvésképtelen szövetségi kormány helyett ötletes helyi kezdeményezések vittek sikerre egy-egy projektet, és ebből jó néhányat be is mutatnak. Optimista krédó a lokálpatriotizmus és az alulról induló társadalmi mozgalmak mellett, amelyek kulcsfontosságúak lehetnek azon közösségek számára, amelyek egy más, jobb jövőt szeretnének teremteni problémáktól sújtott korunkban. James és Deborah Fallows neves újságírók bestseller könyve alapján.

go1-576ourtowns.jpg