• Az HBO GO-n látható Trónok Harca - Találkozó Conan O’Brian-nél
  • Játékfigurák és dán sörválogatás érkezik a sorozat tizedik születésnapján

Szinte hihetetlen, de már tíz éve, hogy debütált minden idők egyik legnépszerűbb sorozata, a Trónok harca. A Vas Évforduló alkalmából és a közelgő spin-off produkciókat felvezetendő (a már készülő szériákról itt olvashattok) számos érdekességgel, exkluzív tartalmakkal és egy hónapon át tartó ünnpségsorozattal rukkol elő az HBO áprilisban.

Új tartalmak és jótékonysági gyűjtés

Ma debütált az HBO GO-n egy kétrészes talk show, a Trónok Harca - Találkozó Conan O’Brian-nél, amiben újra láthatjuk Kit Haringtont, Emilia Clarke-ot, Sophie Turnert, Sean Beant, Jason Momoát, Mark Addyt és másokat, továbbá eredeti és werkfelvételeket. Emellett Magyarországon április 19-től az HBO 3-on naponta végignézhető egy-egy Trónok harca évad, míg Amerikában az HBO és az HBO 2 indít Trónok harca MaraTrónt, aminek keretében jótékonysági szervezeteknek gyűjtenek pénzt.

A sorozat szereplői két héten át buzdítják a rajongótábort, hogy adományozzanak tíz nemes célt szolgáló szervezet közül egy javára: ezek a Women for Women International, a World Central Kitchen, a Conservation International, az Emberi Jogi Figyelő, az International Rescue Committee (IRC), az UNICEF, a FilmAid International, a SameYou, a Royal Mencap Society és a Trevor Project.

Ajándékok és új termékek

Az HBO a hónap során három olyan házaspárt lep majd meg különleges évfordulós ajándékokkal, akiknek Westeros-témájú esküvőjük volt. Továbbá a Warner Bros. Consumer Products új termékeket dob piacra:

  • egyedülálló cári dísztojás készült, rajta a Vastrónhoz járó koronával, amit a világ legikonikusabb ékszerműhelye, a Faberge és a sorozat jelmeztervezője, Michele Clapton készített
  • a Mikkeller nevű dán kézművessör-főzde Vasévforduló IPA néven piacra dobott egy sörválogatást, amelyet a sorozat ihletett
  • limitált számban kiadják a Funko Trónok harca POP! műanyag figurák vasra emlékeztető felületű kollekcióját, ill. érkeznek új Arya Stark-, Khal Drogo- és egyéb játékfigurák is, amik már világszerte előrendelhetők.

3051694-game-of-thrones-characters091710-850x478.jpg