Ha a teljes élményt át szeretnénk élni a PS4-exkluzív inFamous: Second Sonban, akkor bizony a jó modorunkat félre kell majd tennünk, amikor belebújunk az új képességeire éppen csak ráébredt Delsin Rowe bőrébe. Legalábbis ezt állította Nate Fox, a játék rendezője.

Az inFamous: Second Son, mint ismeretes, egy nyílt világú, döntéseken alapuló „szuperhősös” történet lesz, de Fox szerint a jó és a rossz döntések közti különbségeket megpróbálják árnyalni, mert „nagy szívás, ha ezek homályba vesznek.” Ahhoz, hogy a program minden tulajdonságát kiélvezhessük, legalább kétszer végig kell majd játszanunk azt, kipróbálva mindkét oldalt, amelyek természetesen más-más élményt nyújtanak.

„Megfigyeléseim alapján először mindenki jófiút játszik, mert erre tanít minket a társadalom: ne hajts gyorsan, segítsd át az öreg nénit az úton” -- mondta Fox. „De aztán újra nekiülnek, és kibújik belőlük a legnagyobb gonosztevő, akivel valaha találkoztunk. Élvezik a gonoszkodást, de előtte még meg kell nyugtatni a lelkiismeretüket a jófiúskodással, hogy büntetlenül felszínre hozhassák a szívük mélyén lakó bunkót.”

Az inFamous: Second Son március 21-én kerül a boltokba, akkortól tapasztalhatjuk meg, milyen szupererőkkel felvértezve élni egy olyan világban, ahol mindenki vadászik ránk. S ha már kiéltük a kötelező hősködést, átugorhatunk a Sötét Oldalra, mert rossznak lenni jó.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!