A DC képregényuniverzum nagy hőseivel idén olyan körítésben találkozhatunk, amilyenben eddig még nem nagyon volt lehetőségünk: a WB Games megbízásából a Turbine egy MOBA játékot készít Infinite Crisis (még lehet jelentkezni bétatesztelőnek) címmel. Ebben a zsánernek megfelelő játékmechanizmusok közt ereszthetjük egymásnak az ismert szereplőket, s azok alternatív változatait is, a történet szerint ugyanis a különböző dimenziók szereplői az alap Földön csapnak össze.

Az egyik ilyen karakter Gaslight Catwoman, aki a steampunk univerzumból tett látogatást, a különleges képessége pedig az, hogy nagyobb ideig tud észrevétlen maradni, s így leginkább a magányos célpontok becserkészésében jeleskedik. Gaslight Catwoman gyors, hatékony, de sebezhető.

A másik frissen részletezett karakter Méregcsók, aki az eredeti változatában van jelen. Ő az egyik leghasznosabb tagja az Infinite Crisis felhozatalának, ugyanis a rendelkezésre álló képességeivel a csapatunkat támogathatjuk, illetve komoly támadásokat is bevihetünk.

Infinite Crisis -- Megjelenés: 2013 -- Gépigény: nem ismert