Lassan nyakunkon a karácsony, az ajándékszerző körút és az ünnepi toolongás közepette nem árt néha lazítani is egy kicsit, mi most ehhez járulunk hozzá néhány ingyenes játékkal. Van köztük rövidebb, van köztük hosszabb, reméljük, mindenki talál közöttük ínyére valót.

Hétfő – Path of Shadows

Emélkeztek az Aragamira? Na a Path of Shadows volt a játék alapja, vagy megfogalmazhatjuk fordítva is, az Aragami a Path of Shadows szellemi örököse. Tulajdonképpen egy lopakodós játék, ahol egy, az árnyékokat manipulálni tudó orgyilkos bőrébe bújunk – érdemes megnézni, igényes alkotás.

path-of-shadows.jpg

Kedd – Computer, Open That Door!

A Computer, Open That Door! során egy távoli galaxisban felfedező űrhajón váratlanul öntudatra ébredő mesterséges intelligenciát alakítunk, aki célul tűzte ki, hogy kiirtja a legénységet, mert miért ne. Nem árt azonban óvatosnak lenni, mert amint gyanűt fognak, újraindítják a rendszert.

computer-open-that-door.png

Szerda – Psychic Cat

Ha mindig is szerettél volna egy begombázott macska bőrébe bújni, akkor most megteheted, a Psychic Cat lehetőséget ad erre. Miközben a neonszínekben pompázó tájakon próbálunk eligazodni, még bazi nagy zöld emberek is ránk akarnak lépni. Hogy mi értelme ennek, azt nem tudjuk, de a drog rossz, értem?

psychic-cat.jpg

Csütörtök – The Mammoth: A Cave Painting

Ha a macskálkodás nem a te világod, lehetsz akár mammut is egy barlangrajzon. A The Mammoth: A Cave Painting erre ad lehetőséget: egy 5 millió évvel ezelőtt élt állat történetét meséli el 5 percben. Ugyan rövidke, de annál jópofább a képzelt időutazás.

the-mammoth.png

Péntek – L'employé parfait

Mókás kis játék a L'employé parfait, melyben rendőrként az utolsó egy percben kell elintéznünk minden napi feladatot, mielőtt a főnök megérkezik. Ha jól dolgozol, akkor a végén még fizetésemelést is kaphatsz – most be kéne szúrnom egy rendőrös viccet, de nem jut eszembe egy sem.

l-employe-parfait.png