Hogyha adnak fogadd el, hogyha ütnek szaladj el – szerencsére az utóbbiról most szó sincs, hiszen egy újabb összeállításra való ingyenes játékot szedtünk össze nektek, hogy legyen mivel elütni az időt a borongós téli estéken. E heti vegyesvágottunkban egy kivételével teljes játékok szerepelnek – de azt az egy demót sem fogjátok megbánni.

Hétfő – Schiaffi and Fagioli (Slaps and Beans)

Bizony, amíg a Bud Spencer és Terence Hill filmjeit felelevenítő Slaps and Beans december 15-i Steam Early Access megjelenésre várunk, addig is itt a játék demója, hogy legalább egy pici ízelítőt vehessetek belőle. Ha meggyőző a nosztalgiahullám, akkor fontoljátok meg, hogy bizalmat szavaztok-e a projektnek, és hajlandóak vagytok szembenézni az Early Access kockázataival.

slaps-and-beans-demo.png

Kedd – SmallWorld

A SmallWorld egy szokatlan, izometrikus platformer, melynek irányítását kicsit nehéz megszokni, de ha egyszer sikerül, igen szórakoztató. Nem csak ugra-bugra, hanem némi agytorna is vár ránk a kijárat keresése közben.

smallworld.png

Szerda – RetroHOT

A RetroHOT érdekes recept alapján készült: vég egy kis Wolfensteint, öntsd fel némi Doommal, végül adj hozzá egy adag SuperHOT-ot és tálald képcsöves hatású retró-kivitelben. Az irányításnál ne is fogdossátok az egeret, mert az nincs – elképzelni is nehéz, de tényleg így játszottunk régen.

retrohot.png

Csütörtök – Photon Highway

A Photon Highway tulajdonképpen egy endless runner, mely lazán kezdődik, de egyre gyorsul, ahogy haladunk előre a pályákon. A neonfényes látványt és a reflexeket próbára tevő sebességet oldja a relaxáló zene, összességében véve újat nem mutat, de egy órácskára kellemesen kikapcsol.

photon-highway.png

Péntek – Slightly Annoying Traffic

A Slightly Annoying Traffic egyszerű, de annál szórakoztatóbb. Az autókra kattintva indíthatjuk vagy állíthatjuk meg azokat, a cél pedig a lehető legtovább megúszni ütközés nélkül. Ami először sima ügynek tűnik, a végére őrült kattintgatásba csap át, a csattanás pedig elkerülhetetlen. Ja, és le sem kell tölteni.

sa-traffic.jpg