Ahogy közeleg az év vége, úgy ritkulnak a játékmegjelenések, ezért azt gondoltuk, hogy helyettesítjük őket pár ingyen letölthető játékkal, hogy a a hétköznapok mindegyikére jusson valami kipróbálható apróság. Ha nem is a leghosszabbak, vagy legszebbek, egy próbát megérnek.

Hétfő – 2000:1 Space Felony

Nem árt sietni, mert a 2000:1 Space Felony bizony csak hétfőig ingyenes. Korábban a Humble Monthly részeként kínált játék a stílusok érdekes egyvelege, leírása szerint egy “gyilkossági misztérium-dráma”, ami ha eddig nem létezett, most már létezik.

20001.png

Kedd – Book It

A Book It egy hagyományos platformer játék, mely talán csak a műfaj kedvelőit köti majd le hosszabb időre, ha mindenki másnak legalább kellemes perceket szerez, már megérte a próbát. Már ha nem töröd össze a billentyűzetet a komoly precizitást megkövetelő ugrások miatt.

bookit.png

Szerda – Midnight Scenes: The Highway

Egy igazán hangulatosra sikerült, pixelgrafikával megáldott kalandjáték a Midnight Scenes: The Highway. Az Alkonyzóna epizódjaihoz hasonlóan a kaland egy nagyobb antológia részének benyomását kelti. Kicsit szöszölős, nem túl hosszú, de hét közepére pont megteszi.

midnight.png

Csütörtök – K'nossos

A point-and-click kalandjátékok kedvelőinek egy újabb csepp friss manna a K'nossos, mely már egyedi látványvilágával megragadja az ember figyelmét. Ha a vizuális pofonon túltettük magunkat, akkor már csak az ördögi feladványok vannak hátra.

knossus.png

Péntek – Armed with Wings 3

Az Armed with Wings 3 eredetileg egy böngészőből futtatható játék volt, mely most már önállóan is letölthető. Stílusát tekintve egy oldalnézetes beat-em-up, melynek akciójeleneteit platformer és puzzle részek kötik össze, néhány egyedi ötlettel megspékelve.

aww3.png