Ingyenes a BioShock!

A kapitalizmus császárává növekvő Andrew Ryan bizonyára forog vízalatti sírjában, amiért a GameFly nevű digitális játékbolt ingyenesen elérhetővé tette az első BioShockot. Bizony, ez nem elírás: a játék mindenféle költségtől mentesen letölthető, csupán annyi a dolgunk, hogy telepítjük a GameFly új PC-s kliensprogramját, amolyan steames/originses módon.

És miért ne tennénk ezt, hisz a BioShock 2007 legjobb játéka volt, mely nem csak azt mutatta meg, hogy van még igény a szerepjátékos elemekkel bővített akciójátékokra, de egy olyan disztópiát is épített maga köré, mely túlnőtt a programon és komplett franchise-zá emelte azt, holott eredetileg nem volt több az Irrational Games szeretetprojektjénél, mellyel a System Shock 2 emlékének akartak adózni.

A játék máig zseniális, és még mindig jól néz ki, hála az Unreal Engine 3 használatának (tele UE 2-es kódokkal, de ez mellékes). A gépigény sem jelent akadályt manapság, így akinek nincs meg a játék, az tegyen vele egy próbát, elég kattintania, regisztrálnia és letöltenie.