Ezen a hétvégén két játékba is belekóstolhatunk ingyenesen. Az egyik a tavaly novemberben megjelent Killing Floor 2, ami egy kooperatív FPS. A programban a játékosok a tonnaszám özönlő démonokat és egyéb csúfságokat apríthatják fel, egészen addig, amíg az adott pálya végi főellenfél be nem száll a buliba, s ha ő is bedarálásra kerül, jöhet a következő pálya. Vér, erőszak, szörnyek és szórakozás, ezt kínálja a Killing Floor 2, amit már el is érhettek a Steamen.

Ha nem fűlik a fogad a zombihenteléshez, akkor talán érdemes lenne bepróbálkoznod a szintén tavaly novemberben megjelent Football Manager 2017-tel. Ebben több mint 2500 csapatot és 500 ezer focistát lehet igazgatni, minden részletre kiterjedően: meg lehet határozni, hogy ki játszik és ki ül a kispadon, a taktikát, és így tovább. A Sports Interactive játéka már szintén elindítható a Steamről ingyen, bérmentve.

A Killing Floor 2 két, a Football Manager 2017 még három napig lesz ingyenesen játszható – eme időszak alatt mindkét játék 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg, ha esetleg elnyerné a tetszéseteket.