Másfél hónapja vált elérhetővé Steamen a The Darwin Project címet viselő BR játék, ami ennyi idő alatt összeszedett több, mint 4000 nagyon pozitív értékelést. de az utóbbi időben több problémát is jelentettek a játékosok. Nehéz volt a kevésbé népszerű szervereken játszótársat találni, így a várakozási idő megnőtt, amit a lobbiban kellett eltölteni. 

"Azért, hogy új játékosokat találjunk, és képesek legyünk fenntartani egy olyan aktivitás szintet, amivel biztosíthatjuk a lehető legjobb élményt, ingyenessé tesszük a Darwin Projectet." -- közölte Simon Darveau, a játék direktora. Az árcédula eltüntetése nem jelenti azt, hogy a program átmenne a pay-to-win kategóriába, "Olyan elemeket soha nem fogunk árulni, amik előnyt biztosítanának a versenyben."

Azok. akik már megvásárolták a játékot, a The Darwin Projectben használható tárgyakat kapnak kártérítésként, amik kedden jelennek már a tárgylistában. Az elemek közt lesznek fejszék, íjak, és egyéb jóságok, amiket fel lehet használni a kanadai vadonban való túléléshez! Ha eddig nem próbáltátok ki a The Darwin Projectet, itt van a tökéletes alkalom!

darwin-project-free-to-play.png