...méghozzá úgy, hogy összekötik a kellemeset a hasznossal. Ha feliratkozol a hírlevelükre ezen az oldalon (azaz kipipálod a Telltale's Monthly Newsletter boxban a "Send me the Newsletter", illetve az oldal alján az "I have read and agree to Telltale's Terms of Use." jelölőnégyzeteit), máris átirányít a weboldal egy újabb lapra, méghozzá a játékválasztóra.

Mily édes teher a választás! Főleg, ha a Sam & Max második évadának első része (Ice Station Santa), és a Strong Bad's Cool Game for Attractive People negyedik epizódja (Dangeresque 3: The Criminal Projective) közül kell egy mellett dönteni! (Csak halkan jegyzem meg: ha két e-mail címed van, nem szükséges választani...)

Amint sikerült döntést hozni a játék kérdését illetően, már csak annyi a dolgunk, hogy megvárjuk az e-mailt, ami ad egy jelszót a Telltale accountunknak, hogy el tudjuk indítani a letöltést.

Bár tudom, hogy a döntés nehéz, de a választás a Te kezedben van: ha sokáig habozol, lemaradhatsz az akcióról, az ugyanis csak 2009. február 28-ig él.

(A kapcsolódó letöltések közt megtalálhattok egy, már korábban ingyenessé tett Sam & Max epizódot, ha esetleg megjönne hozzá a kedvetek. Jó szórakozást hozzá!)