Az Injustice 2 Shattered Alliances alcímet viselő videója most folytatást kapott, és remekül mutatja be a kibontakozó konfliktust a DC-univerzum hősei között, ahogyan Superman eredetileg jó célokat szolgáló rezsimje ellen Batman ellenállást szervez. A lassan egy free-for-all deathmatchre hajazó felállásban valószínűtlen szövetségek köttetnek, és első ránézésre egy jó kis sztori bontakozik majd ki – tudom, trailer alapján ne jósolgassak, maradjunk annyiban, hogy az eddigiek alapján nem csak a potenciál van meg a felállásban.

A szemfüles néző azonban a kedvcsináló videó mélyén még pár apróságot is felfedezhet, az eddig ismert 21 játszható hős mellé további háromról láthatunk játékmenetből vágott képsorokat, vagy éppen utalást. Név szerint Green Lantern (Zöld Lámpás) és Green Arrow (Zöld Íjász) biztosra vehető a játszható szereplők sorában, de sejthető, hogy Captain Cold (Fagy Kapitány) karakterét is irányíthatjuk majd, ha a sztori alatt nem is, a fotelből mindenképpen. Persze ez csak tipp, de a NetherRealmet ismerve, hamarosan úgyis megtudjuk a teljes, végleges gárdát.

A lista tehát eddig a következőképpen néz ki (az egyszerűség kedvéért eredeti néven): Doctor Fate, Swamp Thing, Cyborg, Batman, Blue Beetle, The Flash, Harley Quinn, Superman, Supergirl, Wonder Woman, Deadshot, Gorilla Grodd, Aquaman, Robin, Cheetah, Brainiac, Bane, Poison Ivy, Catwoman, Black Canary, Atrocitus; plusz a melléjük most “lebukott” Green Lantern, Green Arrow, Captain Cold; végezetül előrendelőknek Darkseid.