Sztárvendégek egész sorával találkozhatnak majd a japán kultúra kedvelői az április 11-én és 12-én esedékes tavaszi MondoConon. Róluk olvashattok most egy rövid összefoglalót - nézzük, kikkel fotózkodhattok a jövő hónapban esedékes rendezvényen!

  • Kohei - A rendezvény díszvendége a japán zenész és dalszerző lesz, aki zenekarával, az Ascension Blue-val várt ismertté, 2018-ban pedig szólókarrierbe kezdett. Most is egyedül érkezik majd a MondoConra, ahol egy egyórás koncerten adja majd elő akusztikus dalait.

vendeg-kohei-japanese-singer-hu-624x624.jpg

  • Kamui Cosplay - A cosplay-világ egyik legismertebb európai képviselője, aki Németországból érkezik, 15 év tapasztalattal a háta mögött. A saját produkciók mellett a zsűrizés is közel áll hozzá - a MondoCon versenyein is ott lesz a tagok között.

kamui-cosplay-tavasz-2020-hu-624x624.jpg

  • Bendershield Cosplay - A szerb cosplayer amatőr színészként kezdte, most azonban már elképesztő alkotásai miatt ismerik sokan, rendkívül részletes jelmezekkel és páncélokkal. Szintén tagja lesz a MondoCon zsűrijének.

vendeg-bogdan-hu-624x624.jpg

  • Tsuya Cosplay - Az ismert cosplayer a "szomszédból", Ausztriából érkezik Magyarországra, ám sosem járt még nálunk korábban, így most először találkozhatnak majd vele a rajongók. Ő is ott lesz a cosplay-zsűriben.

vendeg-tsuya-hu-624x624.jpg

Ami pedig az említett cosplay-versenyeket illeti: ezekből kettő is lesz a tavaszi MondoConon.

  • EuroCosplay magyar előselejtező - Április 11-én rendezik a EuroCosplay hazai kvalifikációs versenyét, ahonnan a legjobb cosplayer jut majd tovább a londoni döntőbe, ahol több mint két tucat európai ország képviselteti majd magát. A zsűriben ott lesz Kamui, Bendershield és Tsuya is, a győztes pedig a londoni MCM ComicConra is belépőt nyer.

eurocosplay-2020-tavasz.jpg

  • Craftmanship és Performance - Április 11-én a leginkább karakterhű saját készítésű jelmezek csapnak majd össze a Cosplay Craftmanship versenyen, áprlis 12-én pedig a színpadi előadásoké lesz a főszerep a Cosplay Performance megmérettetésen.

Április 11-én és 12-én mindenkit vár tehát a tavaszi MondoCon - a kedvezményes jegyelővétel már elérhető.

Támogasd te is a PC Gurut!