Nem lehetett panaszunk a SimRace 2 Real első versenyhétvégéjére, hiszen izgalmakban nem volt hiány a Race Online Hungary és a PC Guru szervezésében zajló szimulátorbajnokságban. Bíztunk benne, hogy a profi versenyzők második nekifutásra sem hagynak bennünket cserben, végül pedig nem is kellett csalódnunk - lássuk, mi történt vasárnap a második futamokon.

ismet-tizedek-dontottek-nezd-vissza-a-simrace-2-real-vasarnapi-versenyeit.jpg

A Gr.3. kategóriában teljesen sikerült lemásolni a múlt heti izgalmakat, Ficza Ferenc ugyanis ezúttal is kevesebb mint két tizedmásodperccel győzte le legfőbb riválisát, Molnár Bendegúzt, Bucsi Attila pedig most is ott volt a nyomukban - igaz, egy büntetés miatt végül nagyobb lett az időkülönbség, de a helyezésen ez nem változtatott.

A formulaautós kategóriában szintén duplázás történt, hiszen az előző hétvégéhez hasonlóan most is Rónai Tamás nyert, magabiztos előnnyel legyőzve Volentér Balázst, a dobogó harmadik fokára pedig Kovács Ádám állhatott fel.

A folytatásra ezúttal sem kell sokat várnotok, hiszen május 24-én, vagyis most vasárnap jön a harmadik versenynap, ahol a formulaautósok Interlagosban, a Gr.3. kategória pilótái pedig a Red Bull Ringen fognak egymásnak esni. A futamokat ezúttal is Czollner Gyula kommentálásával követhetitek majd a Race Online Hungary YouTube-csatornáján, illetve a PC Guru Facebook-oldalán.