Vasárnap kezdetét veszi a profi autóversenyzőket egymásnak eresztő SimRace 2 Real bajnokság, melynek keretein belül a hazai autósport ismert szereplői fognak összecsapni Gran Turismo Sportban, méghozzá két külön kategóriában. A versenyekről természetesen élő közvetítés is lesz, méghozzá Czollner Gyula műsorvezetésével, most pedig még egy okot tudunk mondani arra, ami miatt érdemes lesz követni a streamet, a Gender Racing Team ugyanis értékes VIP-jegyeket fog kisorsolni a nézők között.

nyerj-vip-jegyet-a-gender-racing-team-kovetkezo-versenyere-a-simrace-2-real-kozvetitese-alatt.jpg

Hogyan nyerhetem meg a VIP-jegyeket?

  1. Like-old a SimRace 2 Real oldalát
  2. Kövesd az online bajnokság eseményét
  3. Figyeld a május 10-i közvetítés alatt elhangzó kérdéseket
  4. A közvetítés után küldd el a helyes válaszokat a SimRace 2 Real oldalának

A helyes megfejtők között 3 db Gender Racing Team VIP-jegy lesz kisorsolva, melyek egy valódi versenyhétvégén lesznek felhasználhatók augusztus 15. után. A jegyek a belépő mellett tartalmaznak egy boxlátogatást hazánk legnagyobb formulaautós csapatánál, valamint részvételt a rajtceremónián a rajtrácson felálló versenyautók között. A nyerteseket a későbbiek folyamán fogják értesíteni a pontos részletekkel.

Vasárnap tehát kövessétek a SimRace 2 Real bajnokság első futamait Race Online Hungary YouTube-csatonáján, illetve a PC Guru Facebook-oldalán!