A tegnapi nap folyamán megérkezett a 2.1-es patch a StarCraft 2-höz. Ez önmagában még nem lenne igazán érdekes hír, viszont ezzel egy időben elindult a Blizzard Arcade nevű kezdeményezés is, ahol a játékhoz készült modok kerülnek bemutatásra, reklámozásra. Ezek nem is annyira nevezhetők modnak, ugyanis esetenként teljesen megváltoztatják a játék eredeti kinézetét, rendszerét -- láttunk már arra is példát, hogy valaki Diablót csinált a Starcraftból, de érdemes megnézni az e heti kiemelt alkotást is, a Chu Chu Madnesst.

Mint bizonyára sokan tudjátok, a StarCraftnak és a Diablo 3-nak is létezik ingyenesen játszható verziója is, amiket egy sima Blizzard accounttal bárki bármikor letölthet. Jó hír, hogy mostantól e rajongók által készített modokat kipróbálhatjuk az ingyenes változatokkal is, tehát nem szükséges hozzájuk a StarCraft II teljes verziója.

Ezen az újonnan indult Arcade oldalon egyébként a StarCraft II szerkesztőjével készült játékokról, fejlesztésekről olvashatunk. Az oldal készítői minden pénteken bemutatnak majd egy különlegesebb alkotást, valamit bepillantanak az Arcade Workshopba, ahol készülő modokat elemeznek. Twitteren is elindították csatornájukat, amit a @BlizzardArcade címen találtok meg.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!